Milli Eğitim Bakanlığı ve Turkcell işbirliğiyle 2008 yılında hayata geçirilen "Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında Kırıkkale'den 200 öğrenci ve 15 öğretmenin, Denizli'deki programı sona erdi. Bu sebeple temsili üç öğrenci ve iki öğretmen, Denizli Valisi Yavuz Erkmen'i makamında ziyaret etti. Ziyarete Vali Yardımcısı Abdullah Acar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Reşat Erdoğan, Kırıkkale'den gelen görevli öğretmenler Aysel Kaymakçı ve Mustafa Akman ile öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdoğan, gezi programı hakkında bilgiler verdi. Öğrenciler de Denizli'den güzel anılarla ayrılacaklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Erkmen ise projenin, öğrencilerin birbirini tanıması ve kaynaşmasrı açısından güzel olduğunu ifade ederek, "Sonuçta burada elde edilen dostlukların kalıcı olması lazım. Her ne kadar uzaktan bir yöreyi tanımak mümkünse de içinde yaşayarak, dostluklar edinerek tanımak çok daha farklı." dedi. Erkmen, ziyaretin sonunda katılımcılara, Denizli hatırası olarak çeşitli hediyeler verdi.

Öğrenciler, proje çerçevesinde mihmandar ailelerle birlikte Pamukkale, Laodikya, Karahayıt, Buldan, Güney Şelalesi, Acıpayam ve Tavas ilçeleriyle Atatürk Etnografya Müzesi, Kaklık Mağarası ve Akhan Kervansarayı gezmişti. Yarın Denizli'den ayrılacakları belirtildi.