Denizli’de bir alışveriş merkezinde yapılan ilginç evlenme teklifi herkesi şaşırttı. Alışveriş merkezinin sinema katında yürüyen merdivenler kapatılarak yapılan teklifte Hüseyin Ceylan’a yaklaşık 40 arkadaşı yardım etti. Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olan Hüseyin Ceylan, bir süredir arkadaş olduğu yine aynı yerde hemşire olan Seher Köymen’e farklı bir evlenme teklifi yapmak için hazırlık yaptı. Seher Köymen’le buluşmak için alışveriş merkezinde randevulaşan Hüseyin Ceylan, genç kız buraya geldiğinde yardım aldığı arkadaşları bir anda ellerinde tuttukları kartona yazılı harflerle sinema katında merdivenlerden aşağıya doğru yürüyerek kart açtı.
Açılan kartlarda "Benimle evlenir misin?" yazısını gören kız, büyük şaşkınlık yaşadı. Hüseyin Ceylan, genç kıza çiçek verip evlenme teklifini sözlü olarak tekrarladı. Vatandaşların meraklı bakışları arasında gerçekleşen evlenme teklifinin sevgilisi tarafından kabul edilmesinin ardından Hüseyin Ceylan ikinci kattan ipe geçirilmiş yüzüğün aşağıya bırakılması ile yüzüğü kızın parmağına taktı.İlginç evlenme teklifini şaşkınlıkla izleyen ve bunun film çekimi olduğunu zanneden vatandaşlar, gerçeği öğrenince gençleri alkışlayarak tebrik etti.
Hüseyin Ceylan ve Seher Köymen, Devlet Hastanesi'nde tanıştıklarını belirterek, "Çok mutluyuz.Ömrümüzün sonuna kadar birbirimizi seveceğimize söz veriyoruz" dediler.