Aydın’ın Çine ilçesinde hafriyatçılık yapan bir genç, gelinini de kepçe ile getirdi. Oldukça ilgi çeken düğünde gelinin ekmek teknesi kepçe ile getiren damat “En büyük hayalimden biri gelinimi ekmek teknemle evime getirmekti. Sağ olsun hayat arkadaşım kabul etti, hayalimi gerçeğe dönüştürdüm” dedi. 
Çine’de, Konyalı Hafriyat’ın sahibi İsmail Örgüt’ün oğlu Mehmet Örgüt, hayatını birleştirdiği Arife Kaya’yı baba ocağından almaya Kepçeyle gitti. Gelinin babası Yüksel Uzun’un Eski Çine köyündeki evine kepçeyle gelen damat Mehmet Örgüt “Benim hayatımda kepçeler hep vardı. Ben onlarla büyüdüm. Ekmeğimi onların sayesinde kazanıyorum. Gelinimi bu kepçe ile almak çocukluk hayalimdi gerçekleştirdim. Eşimi evimize nafakamı kazandığım aletle getirdim” dedi.
Süslediği kepçesi ile Çine Soğancılar mahallesinden yola çıkan damat ve kepçeli düğün alayı Aydın -Muğla Karayolu üzerinden yaklaşık 8 kilometre uzaktaki eski Çine’ye gitti. Buradan alınan gelin daha sonra kepçenin üzerine yerleştirilen masa ve sandalye üzerinde Çine Soğancılar Mahallesi’ndeki damat evine getirildi. Kepçeli düğün alayı yoğun ilgi gördü.