Denizli'nin Kale ilçesi Belediye Başkanı İsmail Yarımca tarafından Kale Belediye Meclis üyelerine incir ve İnceğiz zeytin yağı ikram etti. 
Kuru incir ve zeytin yağının tanıtımının yapılması için sürekli olarak çalışmaları yapılacağını bildiren Kale Belediye Başkanı İsmal Yarımca, “Şimdiki nesil bu ürünlerin tadına bakmalı bunun için çalışmaların hızlandıracağız. Bugün tanıtımının yapılması için ilk olarak meclis üyelerimizden başladık. Kaymakamımızla birlikte bu uygulamayı başlattığımız için son derecede mutluyuz” diye konuştu.
Sağlıklı yaşam için sürekli organik ürünlerle beslenmeyi ve eski bir kültürü yaşatmak istediklerini de ifade eden Başkan Yarımca, “Tüm meclis üyelerimizin sağlıklarını dikkat etmesi ve sağlıklı bir şekilde ilçemize yapılacak olan çalışmaların daha verimli yürütülmesi için ikramını yaptık. Aynı zamanlarda ürünlerimizin tanıtımını yaparak üreticilerimizin kalkınmasını istiyoruz. İlk olarak bugün başlattığımız bu uygulamayı tüm meclis toplantılarında ve belediyemize gelen misafirlerimizi ikram edeceğiz. Toplantımıza katılan Kaymakamımız Adem Can’a teşekkür ederiz” dedi.