Vali Abdülkadir Demir, Tavas ve Acıpayam İlçelerine bağlı beldelerde incelemelerde bulundu. Vali Demir, ziyaret ettiği beldelerde vatandaşlarla da bir araya gelerek halkın sorunlarını dinledi.

     Vali Demir beraberinde Tavas Kaymakamı Muhittin Gürel, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ve daire müdürleri ile birlikte Ulukent, Çağırgan, Pınarlar, Kızılcabölük, Garipköy, Nikfer, Karahisar, Baharlar, Solmaz ve Kızılca Beldelerini ziyaret etti. Belde Belediye Başkanlarını makamlarında ziyaret eden Vali Demir, vatandaşlarla da bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

     Vali Demir, daha sonra Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar ve beraberindeki heyet ile birlikte Acıpayam İlçesine bağlı Kelekçi ve Gölcük Beldeleri ile Karaismailler, Sandalcık, Yolçatı ve Suçatı Köylerinde ziyaretlerde bulundu. Burada da vatandaşlarla bir araya gelen Vali Demir, vatandaşlardan ve Belde Belediye Başkanlarından beldelerinin sorunları hakkında bilgi aldı. Vali Demir, ilgili daire müdürlerine sorunların giderilmesi için talimat verdi.