Vali Abdülkadir Demir, Devlet Demiryolları 7. Bölge Müdürü Enver Timurboğa ile birlikte Kaklık Lojistik Merkezinde incelemelerde bulundu.
 
  İnceleme gezisine Vali Abdülkadir Demir’in yanı sıra, Devlet Demiryolları 7. Bölge Müdürü Enver Timurboğa, 7. Bölge Müdürlüğü Yol Müdürü Kadir Kunter, Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, Kaklık Belediye Başkan Vekili Fikret Buran ve Denizli Gar Müdürü Adnan Tunca katıldı.

  Kaklık Lojistik Merkezindeki çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Abdülkadir Demir, Devlet Demiryolları 7. Bölge Müdürü Enver Timurboğa, 7. Bölge Müdürlüğü Yol Müdürü Kadir Kunter’den merkezin son durumu hakkında teknik bilgiler aldı. Özelikle çalışmaların hızlandırılması konusunda yetkililere talimat veren Vali Demir, eksikliklerin giderilmesi konusunda da talimatlar verdi.

  Kaklık Lojistik Merkezi tam kapasite ile hizmete açıldığında, karayolu ile sevkiyatı yapılan Ballık Boğazında mermer, Organize Sanayi Bölgesinde tekstil ve diğer sanayi ürünleri ile Denizli Çimento fabrikasının sevkiyatı konusunda işletmelere büyük kolaylık sağlanmış olacak.