Vali Demir, beldelerde Belediye Başkanlarını makamında ziyaret ettikten sonra vatandaşlarla da bir araya gelerek, sohbet etti ve sorunlarını dinledi.
Vali Demir beraberinde Çardak Kaymakamı Halil Avşar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İbrahim Özsoy, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Erdoğan ve Gıda, Tarım, Hayvancılık İl Müdür Vekili Ergün Çolakoğlu ile birlikte ilk olarak Gemiş Beldesini ziyaret etti. Burada Belediye Başkanı Adem Aybar’dan beldenin sorunları hakkında bilgiler alan Vali Demir daha sonra, Beylerli Belediye Başkanı Zeki Ayna’yı da ziyaret ederek beldelerin sorunlarını dinledi.
Vali Demir, daha sonra Acıpayam İlçesine bağlı Yeşilyuva Beldesine hareket etti. Burada Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Bakırtaş’ı makamında ziyaret eden Vali Demir, belediye ziyaretinin ardından esnaf ziyaretlerinde bulunarak beldeye eski belediye başkanının adıyla kazandırılan parkı gezdi. Vali Demir daha sonra, Yeşildere Belediye Başkanı Alim Oktay, Yumrutaş belediye Başkanı Muzaffer Yılmaz, Dodurga Belediye Başkanı Ömer Deniz’i de makamında ziyaret ederek burada da vatandaşlarla bir araya geldi.
Yazır Beldesinde de incelemelerde bulunan Vali Demir ve beraberindekiler Belediye Başkanı İmdat Altun’u ziyaretin ardından tarihi Hacı Ömer Camini ziyaret ettiler. Vali Demir, tarihi çok eski yıllara dayanan caminin restorasyon çalışmaları için yetkililerle görüşeceğini söyledi. Vali Demir ve beraberindeki heyet daha sonra Kumavşarı Belediye Başkanı Ali Rıza Onaç, Darıveren Belediye Başkanı Davut Oymak, Dedebağ Belediye Başkanı Reşat Acar, Akalan Belediye Başkanı Hakan Şahal ve Alaattin Belediye Başkanı Ramazan Tuzcu ve Yassıhöyük Belediye Başkanı Halil Özonuk’u da ziyaret ederek, belediyelerin çalışmaları ve sorunları hakkında bilgiler aldı. Akalan Beldesinde kavun ve karpuz üreticileri ile bir araya gelen Vali Demir, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ilk ağızdan yerinde dinledi.