Denizli’nin Honaz ilçesinde tarımsal sulama yapılan arazilerde sulama kanalı yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor. 
Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ilçe sınırları içerisinde yer alan tarım alanları, bağ ve bahçelerde sulama suyu kanallarının çok önemli olduğunu ve bu nedenle sulama kanalı inşaatı ve tamiratlarının hızla devam ettiğini söyledi. Honaz’ın Değirmenler mevki Üzümlük bölgesinde yer alan bağ ve bahçe alanlarının daha seri ve verimli bir şekilde sulanabilmesi için yaklaşık 500 metre sulama kanalı inşa edildiğini, bozulanların ise onarıldığını belirten Başkan Devecioğlu, "Sulama kanalları özellikle yaz aylarında çiftçiler açısından son derece önem arz etmektedir" dedi. 
Bölgede mevsimlik sebze, meyve ve özellikle kiraz yetiştiriciliğinin önemine dikkat çeken Başkan Devecioğlu,"Bu açından gerekli su kaybının önlenmesi ve daha seri bir sulama yapılabilmesi için su kanalları yaptırılmaktadır. Verimli ve bereketli bir tarım için sulama çok önemlidir.Yaz aylarının sona ermesi ile yeni sulama sezonuna hazırlık amaçlı yaptığımız çalışmalar ile bu bölgelerde su kanalı sorunu ortadan kaldırılacaktır" dedi.
Uzun yıllar bakım yapılamayan mevcut kanalların su kaçaklarına sebep verdiğini ifade eden Başkan Devecioğlu, bu mevkilerde yapılan çalışmaların bölge halkını memnun ettiğini söyledi.