20.Çal Bağbozumu Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali'ne katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, üzüm çiğneyip, pekmez kaynattı. 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal'da üzüm şırası çıkartıp pekmez kaynattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Çal'da 20'incisi düzenlenen Bağbozumu Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali'ne katıldı. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan'ın karşıladığı Başkan Zolan'a Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci eşlik etti. Yoğun sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Zolan, festival alanına gelerek bir süre stantları gezdi. Vatandaşların davetini kırmayan Başkan Zolan, çizme giyip üzüm şırası çıkarttı. Bir süre üzüm ezen Başkan Zolan, daha sonra kazanının başına gelerek, pekmez kaynattı. 
Başkan Zolan festivalin açılış konuşmasında, Çal ilçesinin kendi özellikleriyle, kendine özgü yapısıyla çok farklı bir yeri olduğunu belirterek, "Çal dendiği zaman Türkiye'de bilmeyen yoktur" diyen Başkan Zolan, "Çal'ı dünyada da bir çok insan bilir. Çünkü Çal'ın hem kültürüyle, hem sanatıyla, hem de çalışkan insanlarıyla çok çok farklı bir yeri vardır. Çal Karası dediğimiz üzümüyle artık bir marka haline gelmiş olan ilçemiz herkes tarafından bilinmektedir. Tabi ki bunu daha iyiye daha güzele götürmek hepimizin görevi" diye konuştu.
Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra Çallı sanatçı Gürcan Ekici'nin resim sergisini gezdi.