Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Denizli İl Koordinatörlüğü Çivril ilçesinde değerlendirme toplantısı yaptı. 
Denizli’nin Çivril ilçesindeki toplantıya Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, TKDK Denizli İl Koordinatörü Ümit Dağdeviren, Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Pekdemir ve Yüksel Tanrıkulu ile Çivril, Çal , Baklan ve Bekilli ilçelerinden Ticaret Borsası üyeleri katıldı.
Açılışı konuşmasını yapan TKDK Denizli İl Koordinatörü Ümit Dağdeviren geçtiğimiz 9, 10 ve 11'inci çağrı dönemlerini Çivril ilçesi özelinde değerlendirerek, “Kuruyemiş sektörünü önümüzdeki ilk çağrıda destekleyebileceğiz. TKDK geri dönüşümsüz destekleri ile işletme binalarınızı yenileyebilir, yeniden inşa edebilirsiniz, makine-ekipmanlarınızı yenileyebilir, kapasitenizi arttırmak için yenilerini alabilirsiniz. Denizli Leblebisi, Tavas Baklavası, Babadağ Adaçayi, Ayçiçeği, Çal Karasi Üzümü, Çameli Kurufasülyesi, Kale Biberi, Pekmez, Nar-Nar Ekşisi ve Yanık Kokulu Ayran-Yoğurt gibi bir çok gıda ürünü ile yine Denizli’mize özgü; Buldan Bezi, Denizli Traverteni, Yeşilyuva Ayakkabısı, Yatağan Palası ve Çömlekçilik alanlarına da destek olabileceğiz’’ dedi.
Ocak ayı sonuna doğru 12'nci çağrı ilanına çıkılacağını ve bu çağrı döneminde de 11'inci çağrı döneminde olduğu gibi Denizli’den fazla sayıda proje beklediklerini belirten Dağdeviren, “11'inci çağrı döneminde alınan 210 adet proje ile yapılacak hibe desteği sıralamasında ilimiz 42 il arasında üst sıralardadır ve ilimizin girişimci ruhunu, her alanda olduğu gibi kuruyemiş sektöründe yapılacak her türlü yatırım noktasında da göstermeye devam edeceğine inanmaktayız” şeklinde konuştu.