Tavas Esnaf Odaları ve Kredi Kefalet Kooperatiflerinde Genel Kurul toplantıları başladı. İlk gün seçimlerine tek aday olarak giren mevcut başkan Hamza Tenikeci tekrar Tavas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçildi.

Tavas Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan Genel kurul toplantısı yapıldı. Tavas Esnaf Kefalet kooperatifi toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurul toplantısında yapılan seçimlerde tek aday olan Hamza Tenikeci tekrar Tavas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçildi. Oda genel kuruluna MHP İlçe Başkanı İbrahim Davulcu, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Şama, AK Parti Tavas Belediye Başkan aday adayları Ahmet Çetinkaya, Osman Erkli, Şoförler Odası başkanı Süleyman Kurun, Terziler Odası Başkanı Mehmet Bilal ve oda üyeleri katıldı.

Toplantı Divan başkanlığına Denizli Merkez Birlik başkan yardımcısı Cavit Beydemir’in seçilmesiyle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra Faaliyet raporları, tahmini bütçe okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Divan Başkanı Cavit Beydemir, Denizli Büyükşehir olmasıyla ilçe merkezindeki odaların üye sayıları artacak. Beldelerdeki odalar üye kabul edemeyecek, ilçe merkezindeki odalara üye olacak. Zorlu dönem başlıyor. Yeni dönem daha başka olacak. Tavas’ın silkelenme zamanı. Atılım yapılması gerekiyor. Artık üyeleri artan Oda yalnızca Tavas’ın değil, Kızılca’nın, Karahisar’ın odası olacak” dedi. 

Tavas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına tekrar seçilen Hamza Tenikeci, köklü geçmişe sahip esnaflarımız için her türlü gayreti göstereceğiz. Sizlere her türlü bilgilendireceğiz ve destek olacağız. Bana tekrar güvendiğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Daha sonra yapılan seçimlerde Tavas Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 54 üyesi oy kullanmış olup, geçerli 50 oyu alan Hamza Tenikeci Başkanlığa seçilirken,  Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Cengiz Köylü, Mesut Kınlı, Ahmet Irmak, Yılmaz Bağcı, Hasan Kayacan, Mustafa Yavaş seçildi. Yedek üyeler ise; Eyüp Dingil, Mustafa İlhan Çelim, Tevfik Mutlu , Mehmet Ali Burak, Murat Şenol, Bekir Çoban, Halil Alpay oldu.

Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Yusuf Kırkoluk, Adlan Calasın, Ramazan Hebilli olurken, Yedek Üyeler  ise, Mehmet Cim, Mehmet Sait Kalpalı, İsmail Şakru seçildi.