Kızılcabölük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tavas Belediye Başkan adayı Abdülkadir Uslu, seçim çalışmalarında teknolojinin tüm imkanlarından yararlanıyor.  Uslu, Tavas bölgesinde gittiği köylerde projelerini sinevizyon ve slayt gösterisi eşliğinde anlatıyor. 

MHP adayı Uslu, seçim çalışmaları çerçevesinde  Tavas’a bağlı Solmaz ve Ulukent köylerini ziyaret etti. MHP 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin’in de katıldığı ziyarette Uslu, projelerini anlattı. Vatandaşlardan destek istedi.

Uslu yaptığı konuşmada, hazırladıkları 100 projeyle Tavas'ı lider ilçe yapacaklarını söyledi.  Uslu, Kızılcabölük'te güzel hizmetler yaptıklarını, bunu ilçe geneline yaymak için seçimlerde Tavas Belediye Başkanlığına aday olduğunu belirtti.  Siyasetin bir araç olduğunu, siyaseti vatandaşa hizmet etmek için yaptıklarını ifade eden Uslu, "Hazırladığımız 100 proje ile 'Lider ilçe Tavas'ı meydana getireceğiz. Misyonumuzla, vizyonumuzla, hedefimizle, belediyecilik anlayışımızla ve projelerimizle emaneti almaya hazırız. Projelerin altyapısını, 5 aydır köy köy, mahalle mahalle gezerek oluşturduk. En az gittiğimiz köyümüze üç defa gittik. Vatandaşlarımızla muhtarlarımızla yüz yüze konuştuk. Köylerin, beldelerin, Tavas'ın hangi sorunları olduğunu biliyoruz. Çözüm yollarını da biliyoruz. 100 proje ile Tavas'ı lider ilçe yapacağız" dedi. 

MHP 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin de yaptığı konuşmada, Niğde'deki terör saldırısında 2 asker ve 1 polisin şehit olduğunu belirterek, “Bu hain saldırıyı nefret ve şiddetle kınıyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Türk milletinin başı sağolsun.  Maalesef bugün, hem içte hem de  dışta ihanet şebekeleri kol geziyor. Milli hassasiyeti olan insanlarımızın bu coğrafyanın nasıl vatan yapıldığını bütün insanlara anlatması bugün dünden çok daha önemli hale geldi. Bu coğrafyada yaşamanın bir  bedeli var. Bu bedeli şehitlerimiz ödedi; milletimiz de ödemeye devam ediyor” dedi.

Türkiye’de gerçek gündemin rafa kalktığını kaydeden Erbeyin, “Sayın Başbakan önüne geleni azarlarken, ona buna fırça atarken, ülkede neler oluyor bir bakalım. Bugün  cari açık 65 milyar dolara çıkmış durumda,  Dolar ve avro, TL karşısında değer kazandı. Türkiye, ekonomik açıdan iyiye gitmiyor.  Özel sektörün borcu 277 milyar dolar oldu.  Ekonomik istikrarsızlığın Türkiye’de her kesimi çok derinden etkileyeceği çok açıktır. Bundan en fazla etkilenecek kesimlerin başında ise dar ve sabit gelirliler, asgari ücretliler, işçiler ve  köylüler  gelmektedir. Siyasi istikrarsızlık aynı zamanda Türkiye’yi yatırımcı açısından güvenilir bir liman olmaktan da çıkarıyor. Tüm bunların yanı sıra bölücü partiler özerklik ilan etmek için pusuda bekliyor. Başbakan şimdi de sansürcü başı kesildi. En ufak bir eleştiriyi dahi  hazmedemiyor. Başbakan “Twitter filan hepsinin kökünü kazıyacağız” dedi. Hemen bu sosyal paylaşım sitesi kapatıldı.   Bugün başbakan ülkenin gerçek gündemini  gizlemek için sanal gündemlerle Türkiye’yi oyalıyor. Önüne geleni azarlıyor, önüne gelene öfke kusuyor. İşte bunun için 30 Mart seçimleri çok önemli.   Gelin 30 Mart’ta bunları emekliliğe sevk edecek ilk  adımı atalım” dedi.