İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tavas Belediyesi arasında, Merkez Sait Kalaycıoğlu Ortaokulu ve Gümüşdere İlkokulu bahçesine halı saha yapım protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Sait Kalaycıoğlu Ortaokuluna halı saha yapımına başlandı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Sayın valimizin huzurunda 2015 yılı içerisinde, Okulların Hamiliği protokolü imzalanmıştı. Bizde bu çerçevede belirlenen iki okulumuzun bahçesine çocuklarımızın, gençlerimizin iyi vakit geçirmeleri, zararlı alışkanlıklar yerine spor yapmalarını teşvik için halı sahalarımızı en kısa zamanda tamamlayacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yapılan yatırımların çocuklarımıza, gençlerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

OKULLAR HAYAT OLSUN

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan protokolden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında iki okulumuza, Belediyemizin kazandıracağı halı sahaların protokolünü imzalamış olmaktan son derece mutluyuz.
Yapılacak olan halı sahalar okul saatleri içinde öğrencilerimize, okul saatleri dışında gençlerimize açık olacak. Öğrencilerimizin ve gençlerimizin zararlı alışkanlıklar yerine spor yapmalarını teşvik edeceğiz.