1961 yılında Denizli'nin Tavas ilçesinde dünyaya gelen Şükrü Takım'ın, 2014 yılında yakalandığı hastalığı bir yıldır çektiği ve dün akşam tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde vefat ettiği belirtildi. 
Tavas’ın geleceği için büyük çaba ve emek sarfeden Şükrü Takım için ilk önce Halk Eğitim Müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi. Cenazede Halk Eğitim Müdürü Ömer Fışkınlı, Şükrü Takım hakkında kısa özgeçmişini okudu.
Daha sonra Tavas Mestan Ağa camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Tavas ilçe mezarlığında toprağa verildi. 54 yaşında vefat eden Takım'ın cenazesine kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Duygulu anların yaşandığı Şükrü Takım'ın cenazesinde konuşan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Benim ağabeyim  yoktu, o bana her zaman ağabeylik yaptı. Onunla aynı çatı altında hizmet etmekten gurur duyduğumu bir kez daha ifade etmek isterim. Abime Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve dostlarına sabırlar dilerim.” dedi.
Tavas Kaymakamı Osman Varol, “onu tanıma fırsatı bulduğum için çok mutluyum,ailesine,  yakınlarına ve dostlarına sabırlar diliyorum” dedi.