Tavas Belediyesi tüm imkanlarını seferber ederek Seki mahallesinde yaşayan Çiyim ailesine yardım elini uzattı. Engelli olan eşine gözü gibi bakan onun her ihtiyacını karşılayan E. Çiyim'in başvurusu üzerine tekerlekli sandalye teslimi yapılan aileye şimdi de ev tamiratı için yardım eli uzatıldı.
İhtiyaç sahibi ailenin oturduğu evlerinin önündeki eski tahta balkon sökülerek yerine engelli kardeşimizin rahatlıkla kullanabileceği rahat ve güzel bir balkon yapıldı. Balkonun ve merdivenin kenarına da korkuluklar yapılarak güvenliği de sağlandı.

Konu hakkında görüşlerini belirten Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Belediyecilik sadece yol yapmak, park düzenlemek değildir. Belediyecilik, nerede yardıma muhtaç bir insanımız varsa oraya ulaşmak, sevgi ve hoşgörü ile bir bütün olarak tüm sorunlara çare bulmak ve derman olmaktır. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, bizim Sosyal Belediyecilik anlayışımızın içinde yer almaktadır. Bu vatandaşlarımıza elimizi uzatabilmekten mutluluk duyuyoruz. Bu projeyi birlikte gerçekleştirdiğimiz sorumluluk sahibi tüm ekibime sonsuz teşekkür ediyorum. Onların hizmet aşkı ve azmi bizi daha da heyecanlandırıyor" dedi.

Mutlulukları gözlerinden okunan Çiyim ailesi Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve ekibine çok teşekkür ettiler.