Ekiplerin, Yol kumlama, peyzaj düzenlemesi, çocuk oyun gruplarının bakım ve onarımı, parkların düzenlenmesi ve taş döşeme işlemlerini yerinde incelemek üzere, Yahşiler mahallesine giden Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve beraberindekiler sabahın ilk saatlerinde mahalle muhtarı Musa Çıplak ve mahalle sakinleriyle biraraya geldiler.
Çalışmaların, mahallenin tüm ihtiyaçlarını kapsayacak şekilde sürdürüleceğini ifade eden Başkan Akyol, “Bugün sabahın erken saatlerinde sizinle olmaktan son derece mutluyuz. Bizler belediyeciliği farklı gördüğümüzü geldiğimiz günden bu yana tekrarlıyoruz. Bizler, sizlere hizmetkar olmaya geldik. Yeni bir düzenlemeye girdik. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını gidermek için ekiplerimiz sıra dahilinde toplu olarak mahallelerimizde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Hem zamandan tasarruf etmek için,hem de ekip ruhunu yaşatmak için böyle bir uygulamaya geçtik. Mahallelerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın yararına olacak çalışmaları ekiplerimiz özveriyle yapmaktadır. Tüm bu çalışmalarımız daha modern ve refah bir Tavas için” dedi.
Mahalle Muhtarı Musa Çıplak ve mahalle sakinleri belediyenin yapmış olduğu çalışmalardan oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.