MHP Tavas Belediye Başkan adayı Abdulkadir Uslu, ilçede bulunan 37 bin seçmene mektup gönderdi. Uslu mektubunda, kapatılması gündemde olan dershane konusunda Tavaslılara söz verdi. 
Tavas’ta MHP’den Belediye Başkan adayı olan Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu yaklaşık 37 bin seçmene farklı metotlarla ulaşmaya çalışıyor. Uslu belediyecilik anlayışını ve bazı projelerini bir mektupla seçmenle buluşturuyor. Uslu, daha önce yayınlamış olduğu özgeçmişinden burcuna, alışkanlıklarından bakış açısına kadar birçok konuyu işleyen 24 sayfalık kitapçıkla, seçmene ulaşmıştı. 
MHP Tavas Belediye Başkan adayı Abdülkadir Uslu birçok proje hazırladıklarını belirterek, toplumun her kesimine, yeni mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinin en ücra köşelerine kadar hizmet edebilme kabiliyetine sahip olduklarını belirtti. Mektupta bazı projelerini de paylaşan Uslu; “Biz, her kademede okuyan çocuklarımızın ailesi olacağız.  Onları her yönden destekleyeceğiz. Gençlik ve eğitim bizim vazgeçilmezimiz. Örneğin projelerimizden birisi de; Tavas Belediyesi Dershaneleri. Tavas Belediyesi Dershaneleri ve Etüt Merkezleri’ni kuracağız. Öncelikli olarak Tavas merkez ve beldelerde kuracağımız bu dershanelerde, okul dersleri, spor, güzel sanatlar kursları ücretsiz olarak verilecek. Ayrıca üniversiteye hazırlık kursları ve KPSS kursları da ücretsiz olarak verilecek. Tayin bekleyen genç öğretmenler ve dershanelerin kapanması ile boşa çıkacak öğretmenlerden yararlanacağız. Onlar için de bir iş imkânı sağlamış olacağız” dedi.