Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçe halkının sorunlarını yerinde dinleyerek, çözüm üretiyor. Son olarak Akçeşme caddesi, Eski Çal Caddesi, 2457,2459/1,2457/1,2463,2464 ve 2506/1 sokak esnafını tek tek ziyaret eden Başkan Subaşıoğlu’na AK Parti İl Başkanı Şahin Tin ve AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör de eşlik etti.

Yaklaşık 100 iş yerini ziyaret eden Başkan Muhammet Subaşıoğlu yaklaşık 600 kişiyle birebir görüştü. Esnaf ziyaretlerinin aralıksız olarak devam edeceğini söyleyen Başkan Muhammet Subaşıoğlu, “Bugün 3. Sanayideyiz. Esnafımızın verdiği hayır yemeğine katıldık. Ciddi bir yatırımla burada asfalt çalışması yaptık. Gelmişken hasbihal yapalım diyerek esnafımızı gezdik. Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Merkezefendi ilçesini sağlıklı, mutlu ve kardeşçe yaşayan insanların ilçesi yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek ilçemizi yaşanabilir bir şehir haline getirme gayretindeyiz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi.