Denizli Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Ramazan Ayı Şenlikleri, bu yıl ilçeleri de kapsayacak şekilde genişletilerek devam ediyor. Şehir merkezinde İncilipınar ve Adalet Parkı'ndaki birbirinden güzel etkinlikler Ramazan ayının sonuna kadar sürerken her gün farklı bir ilçede de şenlikler yapılıyor. Bozkurt'taki Ramazan şenliklerinde, ilk olarak Denizli Belediyesi Mehteran Takımı sahne aldı. Mehteran, birbirinden güzel marş ve kahramanlık türkülerini Beyağaçlılar için söyledi. Vatandaşlar bildikleri eserlere eşlik ederek geceye farklı bir renk kattı. Denizli Belediyesi'nin hazırladığı şenlikler bir yandan devam ederken öte yandan yine Denizli Belediyesi'nin Bozkurt'lu çocuklar için hazırladığı çeşitli ikramlar vardı. Bu arada Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ın çocuklara hediyesi olan tişörtler, boyama kitapları ve boyama kalemleri de çocuklara dağıtıldı.
Mehterandan sonra ise Denizli'nin Kahramanları adlı interaktif tiyatro oyununa damgasını vuran tiyatro oyuncuları, çocukları eğlendirdi. Oyuncular, gerek kostümleriyle ve gerekse oyunlarıyla çocukların ilgisini çekmeyi başardı. Bozkurt Belediye Başkanı İbrahim Deniz Arda, gecenin sonunda Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan'a etkinlikler için çiçek sundu. Bozkurt Belediye Başkanı İbrahim Deniz Arda, ‘’İnşallah büyükşehirle birlikte önümüzdeki günlerde çok daha güzel geniş imkanlarla birlikte sizlerle olmak nasip olacak. Ben sizlerin huzurunda böyle güzel etkinliği hazırlayan tüm Denizli Belediyesi çalışanlarına ve Başkanımız Osman Zolan'a sonsuz teşekkür ediyorum’’dedi.
Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Gökoğlan da, Bozkurt Belediye Başkanı Arda'ya misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.