Pamukkale Belediyesi, daha güvenli bir ilçe için her mahalleyi mobese kameralarıyla donatmaya başladı. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tüm mahallelere mobese güvenlik kamerası yerleştirmeye başladıklarını belirterek 5 yıl içinde  68 mahallede onlarca noktada güvenlik kameralarının yerleştirileceğini söyledi. 

Pamukkale Mahallesi’ne mobese sistemi yerleştirilmesinin ardından bu kez de Karahayıt Mahallesi’ne mobese sisteminin yapımına başlandı.  
Pamukkale Belediye Başkan Hüseyin Gürlesin ve başkan yardımcıları Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Abdullah Sevinçli, Veli Demir ve Türkay Gözlükaya’yla birlikte Karahayıt’taki kamera sistemi çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışanlarla sohbet eden Başkan Gürlesin, sistemin işlemesi gibi çeşitli teknik konularda yetkililerden bilgi aldı. Başkan Gürlesin, yetkililere yıl sonuna kadar çalışmaların tamamlanması talimatı verdi. Yaklaşık yarım saat süren incelemenin ardından açıklamada bulunan Başkan Gürlesin, mobese güvenlik kamera sisteminin sadece Pamukkale ve Karahayıt’la sınırlı kalmayıp 68 mahallenin tamamında uygulanacağı müjdesini verdi.
Yaklaşık 8-9 ay önce vatandaşlardan gelen taleplerin başında mobese kamera sistemi isteği bulunduğunu kaydeden Başkan Gürlesin, ‘Pamukkale Belediyesi olarak verdiğimiz sözü tutup mahallelerimize mobese sistemi kuruyoruz. Şuanda Karahayıt Mahallesi’ne mobese sistemi kurmaya başladık. Mahallemizin farklı noktalarına 17 kamera yerleştireceğiz. Bunlardan 2 tanesi döner başlıklı olarak kontrol edilebilir özelliğe sahiptir. Kameralardan HD kalitesinde görüntü alınacak. Tüm mahallelerimizin güvenliğini kontrol altına almak istiyoruz. Hedefimiz 5 yıl içerisinde 68 mahallemizin tamamına mobese sistemi yerleştirmektir. Bu amaç doğrultusunda Karahayıt Mahallemizdeki çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızın bize verdiği yetkinin hakkını vermek için çalışıyoruz. Mobese kamera sistemi de verdiğimiz sözlerden bir tanesidir. Kameraların, halkımızın can ve mal güvenliğinin en üst noktaya çıkmasına katkı vereceğini düşündüğümüz için bu işi önemsiyoruz. Şimdiden mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum.’