Program kapsamında Gülay Kaynak Sarıkaya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileriyle Pamukkale’de buluşan Başkan Gürlesin, bu yıl 80 okuldan 2 bin 725 öğrenciyi 800 veli ve 200 öğretmeniyle birlikte Pamukkale ile buluşturduklarını söyledi. 

Pamukkale Belediyesi’nin hayata geçirdiği proje kapsamında Gülay Kaynak Sarıkaya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin başarılı öğrencileri beyaz cennet Pamukkale’yi gezdi. Görsel güzelliği ile kendisine hayran bırakan beyaz travertenleri ve antik havuzu gezen öğrenciler, Hierapolis Antik Kentini de tanıma fırsatı yakaladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’de öğrencilere bir sürpriz yaparak geziye katıldı. Öğrencilerle birlikte beyaz cenneti gezen onlarla uzun uzun sohbet eden Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak eğitime büyük destek verdiklerini, öğrencileri başarıya teşvik etmek için bu projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. 

Gürlesin, Bugüne kadar öğrenci, veli ve öğretmen olarak 3 bin 725 kişiyi Pamukkale ile buluşturduklarını aktaran Başkan Gürlesin, “Tüm okullarımızda başarılı olan öğrencilerimizi beyaz cennet Pamukkale ile buluşturuyoruz. Her okulumuzda başarılı olan öğrencilerimizi, bir ebeveyni ve 5 öğretmenimizle 45 kişilik bir grup olarak Pamukkale’yi ardından Karahayıt’ı gezdiriyoruz. Ailesiyle çocuğumuzun özel bir gün yaşamasını istiyoruz. Bu yıl beyaz cennet Pamukkale’ye, 80 okulumuzdan 2 bin 725 başarılı öğrencimizi, 800 veli ve 200 öğretmenimizi getirdik. 3 Haziran’a kadar ilçemizde bulunan 128 okulumuzun başarılı öğrencilerini Pamukkale ile buluşturmuş olacağız. Burada amaç başarılı çocuğumuz ödüllendirmek ve o güzellikle Pamukkale ile buluşturmak.  Diğer çocuklarımıza da başarıyı teşvik etmek. Kentimizin gençlerinin yüzde 50’sinin Pamukkale’ye gelip gördüğünü düşünmüyorum. Allah’ın bizlere sunduğu bu nimeti binlerce kilometre uzaktan gelen turist görüyorsa, kentimizin çocukları da aileleri ile burayı görmeli. Bu konuda hassas davranarak bu projeyi hayata geçirdik. Çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek ise bizlere verilen en büyük hediye oluyor” dedi.