Pamukkale Belediyesi, İncilipınar Mahallesi YSE yanında bulunan belediye yerleşkesi içerisinde personelin ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak, dinlenmelerine olanak tanıyacak Pamuk Kafe’yi hizmete açtı.
Sosyal tesisin açılış törenine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları vebelediye personeli katıldı. 



PERSONEL VE VATANDAŞLARIMIZA HİZMET VERECEK

Pamukkale Belediyesi içerisinde açılışını gerçekleştirdikleri sosyal tesisin hayırlı olmasını dileyen Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyemiz içerisinde hem personelimizin hem de vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal tesisin hayırlı olmasını diliyorum. İsmini Pamuk Kafe koyduğumuz bu tesisimizde personelimiz, vatandaşlarımız dinlenebilecek, sunulan hizmetlerden faydalanacak. Biri üniversite bölgesinde öğrencilerimize yönelik diğeri Karahayıt’ta turistlerimize ve vatandaşlarımıza yönelik iki sosyal tesis daha açacağız. Öncelikli kendi belediyemizin içinde sosyal tesisin açılması ‘Daha anlamlı olur’ diye önce burada bu çalışmayı başlatmıştık. İnşallah burada hem çalışan arkadaşlarımıza ve belediyemize işi olup da gelen vatandaşlarımız bu tesisten faydalanacak” dedi.