Pamukkale Belediyesi, vatandaşların belediyeye olan ödeme işlerini kolaylaştırmak için PTT ve bankalarca işbirliğine gidiyor. 
Pamukkale Belediyesi, kısa bir süre sonra imzalanacak protokolle vatandaşların ödeme işlemlerini kolaylaştıracak sistemi hayata geçirecek. Vatandaşlar, söz konusu uygulamayla Pamukkale Belediyesi’ne kadar gelmeden ödeme işlemlerini PTT’nin şubelerinden ve anlaşma sağlanacak bankalardan yapabilecek. Söz konusu protokol için ilgili gündem maddesi Pamukkale Belediye Meclisi’nde görüşüldü. Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün gündem maddesi, komisyonda olduğu gibi oy birliğiyle mecliste onaylandı. Buna göre, Belediye gelirlerinin PTT şubelerince ve bankalarca tahsilatının yapılması ve tahsilatla ilgili usul ve esaslarının belirlenmesine ilişkin protokol imzalamak üzere Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e yetki verildi. 
Bankalar ve PTT şubelerince yapılacak protokol ve içeriğinin kısa sürede belirlenip işbirliğine gidileceğini ifade eden Başkan Gürlesin, "Vatandaşlarımızın ödeme işlemlerini kolaylaştırmak istiyoruz. Bu nedenle hizmeti vatandaşımızın ayağına götüreceğiz. Her PTT şubesi ve anlaşma sağladığımız bankalar ve şubeleri, birer tahsilat veznemiz gibi vatandaşlarımıza hizmet sunacak. İşbirliği protokolünü de kısa sürede imzalayıp biran önce projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Ben şimdiden hem vatandaşlarımıza, hem belediyemize hem de PTT ve ilgili bankalara hayırlı olmasını diliyorum" dedi.