Acıpayam Çamlık Mahallesi Evkara Mesireliğinde gerçekleşen iftar yemeğine, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Darıveren Belediye Başkanı Davut Oymak, Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu, Acıpayam Ziraat Odası Meclis Başkanı Yüksel Sürücüoğlu, Çamlık Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kök ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Etkinliği geleneksel hale getirdiklerini ifade eden Çamlık Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kök "Mahalle halkımız ile birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadık. Bu yıl 5'incisini düzenlediğimiz bu iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ediyorum. Yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Önemli olan bu organizasyonu yapmak değil buraya uzaktan ve yakından gelip yemeğe teşrif edilmesidir. Halkın kaynaşması vesilesiyle geleneksel hale getirdiğimiz bu organizasyonun gerçekleşmesinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen mahalle halkımıza ve Acıpayam esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi. Kök, bu organizasyonu önümüzdeki yıllarda tüm ilçe halkını kapsayacak şekilde ve kültürel değerlerin yaşatıldığı, 7'den 77'ye tüm kesimi kapsayan bir etkinliğe çevirmek istediklerini dile getirerek, "İnşallah önümüzdeki yıllarda, sosyal yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, birlik ve beraberlik ruhunun canlandığı müstesna bir zaman dilimi olan bu mübarek Ramazan ayının esenliğini, insanlığı mutluluğa erdiren bu manevi atmosferi hep birlikte yaşaması amacıyla bu organizasyonu, 7'den 70'e herkesin kendine yer bulabildiği bir etkinliğe çevirmek istiyoruz." diye konuştu.

İftar yemeğine katılan vatandaşlar karlı pekmez ikramıyla beraber sohbet edip günün yorgunluğunu attı. Vatandaşlar her sene yapılan bu iftar organizasyonunun kaybetmeye yüz tutmuş komşuluk ilişkilerini tekrar canlandırdığını ve birlik ve beraberliklerini pekiştirdiğini aktardı.