Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Tavas Belediyesi’ni ziyaret ederek, çöp kamyonu hibe etti. İlk olarak Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’u makamında ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, çalışmalar hakkında karşılıklı istişare gerçekletirdi. Ardından iki belediye başkanı hibe protokolünü imzaladı. Daha sonra belediye önünde araç teslimi gerçekleştirildi. Burada konuşan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Bugün Tavas Belediyesi olarak ayrı bir heyecan ayrı bir güzellik yaşamaktayız. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu hem bizi ziyaret ediyor hem de bize araç hibe ediyorlar. Bundan dolayı çok mutluyuz. Hibeye ilişkin bakanlıktan izinler alınması gerekiyordu. Bu izinleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan aldık, çalışmaları tamamladık. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımız bundan sonrada devam edecek. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum”dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, Bu araç Tavas’ımızın daha da temiz olmasına katkı sağlayacaktır. dedi.
Konuşmaların ardından günün anısına Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na hediye takdim etti.