Merkezefendi Belediyesi, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala hazırlıklarını tamamladı. 8 adet kurban kesim yerinde vatandaşların kurban kesimlerinde tüm ihtiyaçları karşılanacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kurban kesim yerlerinde incelemelerde bulundu. Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi’nin kurban bayramına tam anlamıyla hazır olduğunu söyledi. 

Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak kurban bayramına hazırız. 8 ayrı noktamızda kurban kesim yerlerimizi tespit ettik. Vatandaşlarımızın kullanımına ‘Barbaros Pazaryeri, Sevindik Pazaryeri, Karaman Pazaryeri, Yenişehir Pazaryeri, Servergazi Pazaryeri, Bahçelievler Pazaryeri, Yenimahalle Pazaryeri ve Göveçlik Pazaryeri’ni sunuyoruz. Alanlarımız tam da Merkezefendili hemşerilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlandı. Çengellerden kompresöre kadar tüm kullanılacak gereksinimleri buraya getirdik. Kesim alanı da yine özel hazırlanan brandalarla çevrildi. Temiz et torbasını da temin ettik. Merkezefendi’de güzel bir kurban bayramı yaşamamızı temenni ediyorum” dedi.

MERKEZEFENDİLİ VATANDAŞLARA HATIRLATMA

Denizli Valiliği’nin aldığını önlemler çerçevesinde de hiçbir koşulda sokaklarda kurban kesimi yapılamadığı gibi kelle de ütülemeyecek. Veteriner ve zabıtadan oluşan bir ekip bayramda bunun denetimini yapacak. Kurban Bayramı boyunca Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de görevde olacak. Merkezefendililer tüm şikâyetlerini Merkezefendi Belediyesi’nin kurumsal telefon hattı 0258-265-38-88’ e bildirdiği gibi zabıta ile ilgili taleplerini de 153 aracılığı ile yapabilecek. Yine bayram boyunca Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün ilaçlama ekipleri Merkezefendililerin hizmetinde olacak.