Denizli'nin Çameli İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Fuat Özcan'ın eşi Sema Gül Özcan, ilçe protokolünün de desteğiyle ilçede yaşayan çocuklara bayram harçlığı ve çeşitli hediyeler verdi.
Öksüz ve yetim çocukları Ramazan Bayramı öncesi sevindirmek için yola çıkan Çameli İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Fuat Özcan'ın eşi Sema Gül Özcan, başlattığı kampanya ile ilçe halkının takdirini kazandı. Başlatılan ‘Çocuklar Bayram Etsin’ kampanyası, 80 çocuğun bayram öncesi mutlu olmasını sağladı. Kampanya kapsamında ilk etapta ilçe genelinde bulunan öksüz ve yetim çocukları tespit eden Sema Gül Özcan, daha sonra ilçe protokolüyle projeyi paylayarak hayırseverlerden destek istedi.
Sema Gül Özcan’ın bu çağrısına duyarsız kalmayan ilçe halkı, ellerinden gelen desteği sağlayarak 80 çocuğu mutlu etti. Toplanan paraları ve hediyeleri çocukları ziyaret ederek teslim eden Sema Gül Özcan, “İlçemizde 80 çocuğumuzu bayram öncesi sevindirmek ve onları mutlu etmek için böyle bir kampanya başlattık.Çameli halkına bu projeyi sunduğumda herkesin desteğini gördüm. Çocuklarımızın hediyelerini kendim gidip bizzat teslim ettim. Çocukların o gözündeki mutluluğu, sevinci görmek beni unutulmaz bir duygu yaşattı. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.