Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksekokulu, yeni eğitim öğretim sezonunu açarak yeni öğrencileriyle buluştu.
3 yılını tamamlayan Kale Meslek Yüksekokulu bu yıl İşletme, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ile Maden Teknolojisi bölümlerine ilk kez öğrenci alırken, Turizm ve Seyahat Hizmetleri Bölümü ise öğrenci alımına devam etti. Kale Meslek Yüksekokulu konferans salonunda yeni öğrenciler için düzenlenen toplantıya Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Yüksekokul Müdürü Doç.Dr.Osman Nuri Ağdağ, Yüksekokul Sekreteri Tevfik Özlüer, bölüm başkanları ve öğrenciler katıldı.
Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksekokulunun tanıtımını öğretim görevlisi Ercan Tutan tarafından yapıldı. Açılış konuşması yapan Müdür Ağdağ, Üniversitenin ve Yüksekokulunun başarılarından söz ederken yeni eğitim öğretim sezonunun başarı ve mutluluk getirmesini temenni etti. Kale Meslek Yüksekokulu Müdürü Osman Nuri Ağdağ, “Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, geçtiğimiz yıllarda belediye hizmet binasını yüksekokula çevirdi. Bununla kalmayıp okulumuz açıldıktan sonra da yardımlarına devam ediyor”dedi.
Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ise, “Yeni gelen öğrencileri bir kez daha kutluyorum. Kale’ye gelen öğrenciler artık bizim evladımız olmuştur. Belediye olarak öğrenciler için tüm ekibim ile birlikte hazırız. Eğitim bizim için çok önemli. Kale’ye gelen öğrencilerimiz her türlü sıkıntılarında yanında olacağız” dedi.