Denizli merkezde gerçekleştirdiği dev yatırımlarla Türkiye'ye örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 30 Mart'ın ardından ilçelerde de çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri, geçen yıl ilçelere bağlı mahalleleri merkez ve ilçelere bağlayan yollarda 320 kilometrelik ikinci kat asfalt çalışması yaparken, bu yıl da sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Bu kapsamda ilk sıcak asfalt çalışması Tavas'ın Nikfer ve Kızılca Mahallesi'nde gerçekleştirildi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve beraberindekilerle birlikte Nikfer ve Kızılca'daki sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. "Bizim tek derdimiz var, hizmetkar olmak" diyen Başkan Zolan, çalışmaların, bu yaz Denizli'nin bir çok bölgesinde yolla ilgili sıkıntı çekilen her yere ulaşma konusunda ilk adım olacağını söyledi.
Çağırgan ve Karahisar Mahallesi'ndeki kilit parke taşı teslimine de katılan Başkan Zolan, tüm ilçelere yönelik gerçekleştirilen 562 bin metrekarelik kilit parke taşı hibe programı kapsamında, Karahisar ve Çağırgan'a 5'er bin metrekare kilit parke taşı verildiğini bildirdi. Başkan Zolan, kilit parke taşı tesliminin ardından Ovacık ve Aydoğdu mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.