Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, o çalışmaların bir ayağı olan  Zeytinköy ve Kervansaray Mahallesi’nde yürütülen, yol, kaldırım ve kilit taşı çalışmalarını inceleyerek, çalışmalara yerinde yön verdi. 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yoğun bir tempoda belediyenin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyerek yakından takip ediyor. Başkan Gürlesin, Zeytinköy ve Kervansaray Mahallesi’nde yürütülen, yol, kaldırım ve kilit taşı çalışmalarını sabahın erken saatlerinde yerinde inceledi. Bölgede bir çok sokakta üst yapıda tamamen bir değişim-dönüşüm atağını başlatan Başkan Gürlesin, Belediye Fen İşleri Müdürü Cengiz Akçam ve yüklenici firma yetkilileri ile bir bir çalışmanın yürütüldüğü sokakları gezerek, çalışmalara yerinde yön verdi. Yaklaşık 1,5 saat süren incelemede bölgeni neredeyse tamamını inceleme fırsatı bulan Başkan Gürlesin, kaldırım ve yol çalışmalarıyla ilgili yeni talimatlarda verdi.

AMACIMIZ EN İYİ HİZMETİ VERMEK
Pamukkale Belediyesi olarak şehir merkezindeki değişim ve  dönüşümü 68 mahallenin tamamına yansıtmak için yoğun çaba harcadıklarını belirten Gürlesin, “Zeytinköy ve Kervansaray Mahallelerimizde çok önemli yol, kaldırım ve kilit taşı çalışmalarımız sürüyor. Özellikle bu bölgelerde okulların çevresinde başlanarak alt yapısı biten yerlerin kaldırım ve yollar noktasında değişim yenileme, düzenleme, tamirat anlamında çalışmalar sürüyor.  Bölgede yürütülen çalışmaların en iyi şekilde devam etmesi, sorunsuz ve kullanış açısından sıkıntıların olmaması için sıklıkla çalışmaları yakından inceliyor ve kontrol ediyoruz. Düzenlemeler noktasında daha da ne yapabilirizi değerlendiriyoruz. Tabi ki bir çok noktamızda yürüteceğimiz çalışmalarla ilgili ihaleler de devam ediyor. Amacımız insanların mutluluğu, halkımıza hizmet etmek. Pamukkale Belediyesi olarak şehir merkezimizdeki değişim ve dönüşümün yansımasını 68 mahallemizin tamamına yansıtmak için yoğun çaba harcıyoruz. İnsanlarımızın yoğun olarak kullandığı okul, ibadethane, pazaryeri çevrelerinden başlayarak bu üst yapı çalışmalarını tüm mahallelerimizde eksiksiz, hızlıca belirli bir periyotta yapmak istiyoruz. Biz insanımız için buradayız. Bize verilen emanetin hakkını vermek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Ben sadece koltukta oturmayacağımızı seçimden öncede ifade etmiştim. Bu anlamda da her noktada yürütülen çalışmaları bugün olduğu gibi bizzat yerinde inceliyor, biran önce sorunsuz bitirerek insanlarımızın hizmetine sunmaya çalışıyorum. İnşallah yaza kadar birçok mahallemizin ana arterlerine girerek, çalışmalara başlayacağız. Ana arterler açısından Pamukkale ve Büyükşehir Belediye meclislerimiz tarafından karalarımız geçti. Büyükşehir Belediyemizle inşallah bu çalışmada birlikte yürüyeceğiz.  Kısa zamanda mahallelerimizde o değişim dönüşümü hissedeceğiz. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.