Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede mahalle mahalle, cadde cadde esnafları ziyaret ederek, sokakta vatandaşlarla görüşerek öneri ve beklentilerini dinliyor. Kısa zamanda yüzlerce iş yerini ziyaret eden binlerce vatandaşla buluşan Başkan Gürlesin, hem istekleri yerinde görüp çözüm üretiyor hem de ilçe genelinde yapılan çalışmaları vatandaşın gözüyle değerlendirme imkanı buluyor. 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kısa zaman içerisinde Kayalık Caddesi, Otogar çevresi, İstasyon Caddesi, Halk Caddesi, Lise Caddesi, İstiklal Caddesi, Topraklık Mahallesi, Atalar Mahallesi, Üçgen Çevresi gibi ticaret alanları başka olmak üzere birçok noktada yüzlerce esnafı ziyaret ederek, binlerce vatandaşla görüştü. Günün belirli bir bölümünü esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ayıran başkan Gürlesin, bu ziyaretlere de büyük önem veriyor. Esnaflar ve sokakta vatandaşlarla görüşerek beklenti ve önerilerini alan Başkan Gürlesin, vatandaş gözüyle çalışmaları değerlendirme imkanı buluyor. 

Başkan Gürlesin, ziyaretlerin merkezden genele yayılacak şekilde tüm esnafı kapsadığını kaydederek, “Tüm esnafımızı ziyaret edip taleplerini dinliyor, isteklerini alıyoruz. Bir eksik varsa bunu orada bizzat görüyoruz. Ekip arkadaşlarımla sorunu belirleyip çözüm yolu buluyoruz. Vatandaşlarımızın ve bölge esnafının beklentilerine karşılık verebilmiş olmanın huzurunu yaşıyoruz. dedi.