Denizli'nin Honaz Belediyesi Güreş Eğitim Merkezi pehlivanları, antrenörleri Raşit Aysel ile birlikte Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Ayak Boy kategorisinde bu yıl yapılan tarihi Kırkpınar Güreşlerinde çeyrek finale çıkan, aynı zamanda Antalya, Muğla ve Tavas’ta birincilikleri bulunan Halilcan Dağcan, deste küçükboy kategorisinde Menemen ve Aliağa Helvacı güreşlerinde üçüncülükleri bulunan Necati Can İşbilenler, yine deste küçükboy kategorisinde Tavas Derinkuyu, Akhisar Çağlak ve Aliağa Helvacı güreşlerlerinde ikinci ve üçüncülükleri olan İsmail Uğur, Yasin Arıkan ile Tarihi Kırkpınar Yağlı güreşlerinde büyükorta kategorisinde ilk on altıya giren ve Muğla, Antalya, Menteşe ve Tavas yağlı güreşlerinde birincilikleri bulunan antrenör Raşit Aysel Başkan Devecioğlu’na, yağlı güreşe ve güreşçiye verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular. Şampiyon güreşçileri tek tek tebrik eden Başkan Turgut Devecioğlu, bu başarıların kendilerini ziyadesi ile mutlu ettiğini ve her zaman destekçileri olduğunu belirtti.
Ata sporumuz Yağlı Pehlivan Güreşlerinin genç nesillerimize aktarılması ve yeni güreşçilerin yetişmesinde Belediye olarak gereken desteği esirgemediklerini ifade eden Devecioğlu, “ Başta tarihi Kırkpınar Güreşleri ve çeşitli illerimizde gerçekleşen müsabakalarda bizleri onurlandırdınız, sevindirdiniz. Bu mutluluğu yaşattığınız için size ve eğitmenlerinize teşekkür ederim” dedi.