Denizli'nin Bekilli ilçesi belediye başkanı Mustafa Başkafa ilçedeki bayanlara yönelik düzenlediği eğlencede “Dam üstüne Dam yapar” yöresel oyunu oynandı.

Yerel seçimlerin ardından Bekilli halkına ve özellikle bayanlara teşekkür eden Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa her ay Bekilli de eğlence düzenleyeceklerini belirterek “30 Mart tarihinde tekrar beni Belediye Başkanlığına laik gören herkese teşekkür ederim. Bizler Atatürk’ün yolunda ilçemizi yönetme anlayışı ile sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Bekilli Belediyesi yeni mahalleleriyle büyük bir aile olmuştur. Birlik ve beraberliğimiz eskisinden daha fazla olacak ve herkese örnek olacaktır. Yeni mahallelerimiz ile birilikte kalkınmaya başlayacağız. Hep birlikte ilçemizi mahallelerimizi güzelleştirme adına kapılarımız herkese açıktır. Büyükşehir kanunundan dolayı hizmet yetkilerimiz çok az bu sebeple sizler ile birlikte sorunlarımızı ve hizmetleri büyükşehirden ilçemize almak adına çalışacağız” dedi

 GAVURGA YEDİLER, YÖRESEL OYUNLAR OYNANDI
Eğlencede Sırıklı Mahallesi’nin buğday gavurgası ikram edilirken Başkan Mustafa Başkafa ve meclis üyeleri harmandalı oynadı. Bekilli kadınları tarafından yöresel oyun olan Dam üstüne dam yapar oyunu tefler ve kaşıklar ile oynandı.