Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Akıncılar-Gökçeler-Denizoluk-Avdan arasında önceden onarım çalışmaları yapılan yolda asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı. Böylece bu yıl il genelinde 245 kilometre asfaltlama programından şimdiye kadar 86 kilometrelik kısmı tamamlandı.
Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, onarım çalışmaları biten üç kilometrelik kısımda asfaltlama çalışmasının tamamlandığını ifade etti. Oklu, “Avdan köy grup yolunda yol onarım çalışmaları devam ediyor. Onarım çalışmasının tamamlanmasının ardından yolun geriye kalan sekiz kilometrelik kısmın ise önümüzdeki yıllarda asfalt kaplaması yapılacaktır.” dedi.
Bu yıl il genelinde 245 kilometre asfaltlama programlandığını, şu ana kadar 86 kilometrelik kısmının bittiğini belirten Denizli İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin ise hizmet götürülemeyen köylerin vebalinin kendilerinden sorulduğunu vurguladı. Gürlesin, “Vatandaşımız hizmetin en güzeline layıktır. Bu nedenle öncelikle hedefimiz yol standartlarının artırılması ile köylerimize daha konforlu, daha kaliteli asfalt yolları yapmaktır. Yola konulan malzemenin tamamen oturması için üzerinden bir yıl geçmesi gerekmekte, aksi takdirde asfalt yol istenilen kalitede olmamaktadır.” diye konuştu.