Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çardak ilçesinin Beylerli Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı. Vatandaşların talebi üzerine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Beylerli sakinlerine söz verdiği kanalizasyon, içme suyu hattı ve içme suyu deposu çalışmalarının projeleri tamamlanarak uygulamaya geçildi.

Bu kapsamda Beylerli’ye ilk kez kanalizasyon hattı döşenmeye başladığı ifade edilirken, mahallenin içme su hatlarının da tamamen yenileneceği kaydedildi. Beylerli’ye ilk defa döşenmeye başlanan kanalizasyon hattının 19.000 metre olacağı belirtilirken, ömrünü dolduran içme suyu hatlarının ise tamamen yenilenmeye başladığı, vatandaşların daha kaliteli ve sağlıklı su kullanımı için bölgeye toplamda 10.000 metre içme suyu hattı döşeneceği ifade edildi. 

Başkan Osman Zolan’a teşekkür

Beylerli Mahallesi'nde alt yapı atağı başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, tüm bunların yanında bölge için 1 adet de 500 m³ içme suyu deposu yapımına başladı. Beylerli Mahallesi sakinleri, taleplerinin yerine getirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.