BAŞKAN YOL ÇALIŞMALARINI TAKİP EDİYOR

Yol Çalışmalarını Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ,Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz ile sık sık yerinde kontrol ederek yaptığı açıklamada Belediyemizin çalışmaları çok yoğun gerek alt yapı gerek üst yapı ,sosyal faaliyetlerimizn yoğunluğu ve Ankara ve yurtdışı temaslarımızdan kalan boş zamanlarımızda Çameli Acıpayam yolu inşaatına gelerek incelemelerde bulunuyoruz.

İklim Koşulların etkisiyle kar kış demeden YDA Firmasının teknik elemanı olsun işçileri olsun var güçleri ile çalışıyorlar, Sanat Yapıları ve diğer duvar örümleri tamamlandı kendilerini tebrik ediyorum planlanan süre içerisinde yolu bitireceklerini belirtti.

Arslan; Dedebağ-Darıveren-Cumaalanı arası toplam 22 km yol uzunluğuna sahip olup, Aliveren mahallesinde de 215 metre uzunluğunda ve 30 metre yüksekliğinde viyadük mevcuttur dedi.






Denizli-Çameli Karayolu Yeni’den Teklif usulü ihalesi 16 Ekim 2015 Cumartesi yapılarak daha modern ve daha üstün teknoloji kullanılarak belirtilen tarihten en kısa sürede bitirilmesi için Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin verdiği talimata istinaten Karayolları Bölge Müdürlüğünce Merkezi ANKARA olan İnşaaat ve Tahatüt firması olan YDA Firmasına verildiği belirtildi.





ÇAMELİ’NİN KADERİ DEĞİŞİCEK

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 2014 yerel seçimlerinde göreve geldiğimiz günden beri yapımını takip ettiğimiz işlerden birinin başında yol geliyordu. Yol, hastane, okullar. Hastanemiz bitmek üzere , İmam Hatip Ortaokulumuz ihaleye verdik en kısa zamanda çalışmalar başlayacak,2016 yılı Çameli’nin kaderini baştan değiştirecek bir yıl Yeni Kapalı Pazar yeri,Otogarımız ,Hayri Dev Kültür Komleksi,Spor Tesisleri ile Çameli’yi yeniden inşaa edeceğiz.