Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Çameli Lisesi ek iş ve teknik binası, Denizli İl Özel İdaresi’nce yapılan tadilat ve onarımdan sonra İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne devredilerek Çameli Halk Eğitim Merkezi olarak hizmet vermeye başladı.

Denizli’nin en ücra köşesine kadar hizmet götürdüklerini belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, ”Elimizden geldiğince, imkanları da zorlayarak talep ve gerekliliklere göre hizmet verip yetiştirmek için çalışıyoruz. Çameli Halk Eğitim Merkezi hizmet binasının onarım ve tadilat işi de elzem bir çalışmaydı. Bakanlık bütçesinden gelen ödenekle 82 bin liraya mal olan binada kiremit ve çatı bakımı yapılarak, iç kısım tamamen tadilattan geçirildi. Mutfak ve elektrik tesisatı yenilendi, kaloriferli ısıtma sistemine geçildi.” dedi.

Amaçlarının, vatandaşı üzmeden ve yormadan hizmeti ayaklarına götürmek olduğunu söyleyen İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, ”Vatandaşa daha kaliteli hizmet verebilmek, kurs, seminer, toplantı ve benzeri etkinlikler düzenlemek, mesleki, sosyal ve kültürel bilgi ve beceriler kazandırmak ya da mevcut bilgi ve becerileri geliştirmek amacıyla Çameli Halk Eğitim Merkezi tadilat ve onarımdan geçirilerek, çok amaçlı konferans salonu haline getirildi.” şeklinde konuştu.