Genç Girişim ve Yönetişim Derneği, kuruluşunun 11'inci yılı nedeniyle Denizli’nin Buldan ilçesinden 37 öğrenciyi Anıtkabir’e götürdü. 
Genç Girişim ve Yönetişim Derneği’nin kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. "Ankara’da Bir Arkadaşım Var" adlı proje kapsamında Denizli’nin Buldan lçesinden 37 ortaokul öğrencisi, öğretmenleriyle birlikte Ankara’da ağırlandı. GGYD tarafından Buldan’dan Ankara’ya getirilen çocuklar, GGYD Başkanı M.Nezih Allıoğlu, yönetim kurulu, üyeler ve aileleri tarafından karşılandı. GGYD’liler konuklarını önce kahvaltıda ağırladı. Burada GGYD üyelerinin çocuklarıyla kısa sürede sıcak bir iletişim kuran Buldanlı çocuklar, kahvaltının ardından birinci ve ikinci meclise götürüldü. Yaşamlarında ilk kez geldikleri Ankara’da, Türkiye Cumhuriyeti tarihi için büyük önem taşıyan eski meclis binalarını, buradaki eski eşyaları büyük bir ilgiyle inceleyen çocuklar daha sonra Ankara Kalesi’ni gezdi.
Çocukları en çok heyecanlandıran ise Anıtkabir ziyareti oldu. Rehber eşliğinde Anıtkabir’i gezen çocuklar, özellikle Kurtuluş Müzesi’nden çok etkilendi. İlk kez geldikleri Anıtkabir’de her köşeyi dikkatle ve hayretle inceleyen Buldanlı çocuklar, duygu yüklü anlar yaşadı. Anıtkabir ziyareti sonrası ise genç konuklar Küçük Ev’de ağırlandı. Birbirinden eğlenceli oyun aletleriyle keyifli saatler geçiren konuklar, akşam yemeğini de aynı yerde yedi. Unutulmaz bir gün geçiren Buldanlı öğrencilere birer tablet, ağız bakım seti, yap-boz ve Atatürk’ün "Nutuk" kitabı hediye edildi. Konuk öğrenciler ise GGYD üyelerine duvar saati ve peştamal armağan etti. 
GGYD Başkanı Nezih Allıoğlu organizasyona maddi manevi katkıda bulunan tüm üyelere teşekkür ederek, "Ankara dışında yaşayan çocuklarımıza yönelik bu tip organizasyonlarımız devam edecek" dedi.