Sarayköy’e üniversite kurmak için varını yokunu seferber eden bunun için dernek kuran Sarayköy Tanıtma Kalkındırma Yüksekokul Açma Derneği Başkanı Ahmet Bulanık, Denizli Valisi Abdulkadir DEMİR'i  valilik makamında ziyaret etti.

Yönetim kurulu başkanı Ahmet Bulanık, vali Abdulkadir Demir”i kutlayarak yeni görevinde başarılar diledi.
Vali Abdulkadir Demir'e çalışmaları hakkında brifing veren Başkan Bulanık, derneğin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgilendirdi ayrıca Sarayköy’de yaptıklarını, yapacaklarını, Sarayköy’ün ihtiyaçlarını anlattı.  

OLMAZSA OLMAZIMIZ YÜKSEKOKUL
Görüşmede Vali DEMİR’i özelleşen 100 dekarlık jeotermal lojman ve sosyal tesislerin Pamukkale üniversitemize verilmesi için ilçemizden 14895 imza topladıklarını, senato kararı alındığını, Pamukkale üniversitemizinin bu alanı resmen istediğini ve Yök’tende onay aldıklarını Başbakanımızdan onay beklediğini, Organize termal turizm ve organize termal sera bölgesi ilan edilen ilçemizin olmazsa olmazı Yüksekokul , ziraat fakültesi veya üniversite dedi.

SAYIN VALİM SARAYKÖY MÜJDE BEKLİYOR
Vali DEMİR’den ve milletvekillerimizden müjde bekliyoruz, binlerce kişinin heyecanını ,selamını getirdiğini söyleyen Bulanık  Vali DEMİR’i Sarayköy’e davet etti. 

Organize termal turizm ve organize termal sera bölgesi ilan edilen ilçemizi üç yıldan beri devam eden seracılıkta son teknolojiyi getirme çalışmalarımız başarıyla gerçekleşerek devam etmektedir. ayrıca pamukkale üniversitesine bağlı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi açılması için çalışmalarımızı başlattık.

Başkan Bulanık bu güne kadar yaptığı yazışmaları resimlerle birlikte tüm çalışmalarını vali Demir’e dosya halinde verdi....
Vali Demir Başkan Bulanığa teşekkür ederek her zaman yanınızdayım mesajını verdi, ayrıca vali Demir Başkan Bulanık'ı çalışmalarından dolayı tebrik etti.