Daha önce de birçok belgesel, film ve klip çekimi yapılan Denizli’nin Kızılcabölük beldesi yeni bir dizi film çalışmasına ev sahipliği yapıyor. TRT için Filimetre Medya Produksiyon’un komedi tarzında  çektiği “Film Gibi; Al Fistanlım Gaytanlım” dizi  filminin prova  bölümü çekildi. 

Yapımcılığını Murat Çeri, Emre Tunceri’nin, yönetmenliğini Tolga Çetin’in, yapım kordinatörlüğünü Ümit Şafak’ın  görüntü yönetmeliğini Özgür  Erol’un, sanat yönetmenliğini İbrahim Kanak’ın, podiksiyon amirliğini Ahmet Çalkap’ın, ışık şefliğini Ozan Dündar’ın, ses teknisyenliğini Soner Öz’ün, set amirliğini Arif Maruf’un,  kostüm ve makyajı Figen Yıldız’ın, prodoksiyon  amirliğini Ali Kahraman’ın yaptıgı “film gibi; al fistanlım gaytanlım” dizi  filminin ilk bölümünün çekimleri yapıldı. Dizide  ana karakter oyuncuları Cengiz Okuyucu, Recep Çevdar, Burhan Yıldız, Ümit Kaplan Erhan Garip rol aldı. 150’ye yakın Kızılcabölüklü figuran filmde oynarken, Kızılcabölük halkından Emine Erçelebi , Ayhan  Yıldırım,  Kadir Can Çaputcu,  Ramazan Taşsöz ve Gülçin Taşsöz’ün özel karakterleri canlandırırken ortaya koyduğu performansları takdirle karşılandı.  

Kızılcabölük’ün değişik mekanlarında devam eden ilk çekimler 3 gün sürdü. Üç gün süren çekimler sonunda ise hazırlanan tanıtım gösterimi Kızılcabölük Belediyesi toplantı ve nikah salonunda yapıldı.  Gala gösterisinde Kızılcabölük halkı, kendi içinden seçilen oyuncular ve film ekibinin heyecanlı olduğu göze çarptı. Yönetmen Tolga Çetin açılış konuşmasında, belde halkının kendilerine çok yardımcı olduğunu belirterek; “Beldeniz Kızılcabölük çok güzel. Samimi insanlardan oluşan bir topluluk, bu vesile ile başta beldenizin belediye başkanı Abdülkadir Uslu beye ve sizlere bu misafir perverliklerinizden dolayı teşekkür ederim. TRT için hazırladığımız dizi filmin ilk çekimlerini başarıyla tamamladık. İnşallah devamı için en kısa zamanda tekrar buraya, kalıcı olarak geleceğiz. Dilerim ki, başka bir projelerde beraber olmak isterim, çünkü her yönüyle burası bir doğal film platosu özelliklerine sahip. Şahsım ve ekibim adına sizlere teşekkür ederim” dedi. 


Konuyla ilgili olarak konuşan Kızılcabölük Belediye Başkanı ve MHP Tavas Belediye Başkan adayı Abdülkadir Uslu; "Kızılcabölük'ün tanıtımına katkı vereceğine inandığımız projelerden biri. Film gibi  ekibinin gözüyle Kızılcabölük'ün farklılıklarını bir kez daha  insanlarımızla paylaşma fırsatı bulacağız. Kendilerine ilgilerinden ve Kızılcabölük’e tercihlerinden dolayı teşekkür ederim. Hemşerilerimizin de keyif aldığı bir çalışma oldu. İnşallah devamı ile ilgili hazırlıklardan sonra tekrar Kızılcabölük’te buluşacağız. İzleyicinin ilgisini çekecek bir dizi programı olacağına inanıyorum” diye konuştu.