Acıpayam’ın Gireniz bölgesi muhtarları, AK Parti teşkilatı ve belediye başkanlarına yemek verdi.
Gölcük Beşoluk'ta düzenlenen yemeğe Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Taş, Darıveren Belediye Başkanı Davut Oymak, İl Genel Meclisi üyeleri Fikret Gümüş, Yılmaz Elçin ve Mahmut Dokumacı AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Gireniz bölgesi muhtarları katıldı.

Yemekte konuşan Ak Parti Acıpayam İlçe Başkanı , Gireniz bölgesinin kendileri için önemli olduğunu, kendisinin de bu bölgenin çocuğu olduğunu belirterek, bölgedeki eksikleri bildiklerini ve bu konuda üzerilerine düşen gerekli tüm çalışmaları yapacaklarını söyledi. Dağ, Acıpayam-Dalaman yolunu takipçisi olduklarını, bu yolla beraber Acıpayam-Kelekçi yolunun daha modern hale gelmesi konusunda gerekli girişimlerin başlatıldığını belirterek, "Bölgede yapılacak olan baraj dolayısıyla su altında kalacak olan köydeki vatandaşlarımızın sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Bu yörenin kalkınması için birçok projeye imza attık. İnşallah bundan sonraki dönemde de muhtarlarla işbirliği içinde çalışarak yeni projelerle bölgenin yıldızını parlatmaya devam edeceğiz." dedi.
         
Önümüzdeki yerel seçimlerde Gireniz bölgesindeki hedeflerinin yüzde 80 olduğunun altını çizen Dağ, "Adaylarımız kim olursa olsun Denizli Büyükşehir ve Acıpayam'da kazanan Ak Parti olacaktır. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Partimizin10 yılda Türkiye’de çok büyük hizmetler verdi ve bu hizmetlerin artarak devam edecektir. Bizler de Acıpayam olarak bu hizmetlerden üzerimize düşen payı alacağız.Gireniz bölgesinde son seçimlerde %60 civarında oy almıştık. Hedefimiz yerel seçimde bu oyu muhtarlarımızın da desteğiyle %80’e çıkarmaktır. Halkımızın bize verdiği destek ve bize olan inançları sayesinde attığımız her adımı onların istekleri doğrultusunda atıyoruz. Onlardan aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz. Bizler İlçe Teşkilatımız, kadın ve gençlik kollarımız, köy ve belde teşkilatlarımız vesandık görevlilerimiz ile seçime çoktan hazırız." şeklinde konuştu.

Dağ, konuşmasının sonunda yemeği düzenleyen muhtarlara teşekkür ederek, bu birlikteliklerin sık sık devam etmesini istediklerini ifade etti.