Akşam saatlerinde Çivril otobüs garajı karşısında meydana gelen kazada iki araç kafa kafaya çarpıştı çarpışmanın şiddetiyle savrulan araçlardan birisi yol kenarına park edilmiş diğer bir araca daha çarptı.

Denizli'nin Çivril ilçesinde meydana gelen kazada, 35 DBS 12 plakalı hafif ticari aracıyla çevre yolu istikametinde seyreden Mehmet Yavaş karşı yönden gelen Mustafa Doğru idaresindeki 10 H 2731 plakalı özel araç ile dört yol kavşağında kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın şiddeti ile savrulan ticari araç yol kenarında park halinde duran 20 LL 136 plakalı araca çarparak durabildi. Çarpışma sonucu araç şoförleri hafif şekilde yaralanırken ticari araçta bulunan yolcu Orhan Olukcu’nun sağ bacağı kırıldı. Çevrede bulunan vatandaşların yardımıyla araç içersinden çıkarılan yaralılar kaza yerine çağrılan 112 ambulansı ile Çivril Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kazanın dikkatsizlik sonucu meydana geldiği belirtilirken araçlarının üçünün de LPG li olması nedeniyle olay yerine itfaiye ve kaza kırım ekipleri de çağrıldı. Olay yerine gelen itfaiye ve kaza kırım ekipleri kazada ağır hasar gören ticari araçtan LPG sızıntısı olma ihtimaline karşı kesme makası ile aracın kaputunu keserek akü bağlantısını kestiler. Kaza yeri şerit ile çevrilirken bazı vatandaşların tüm uyarılara rağmen kaza yapan araçların yanına kadar yaklaştıkları görüldü.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı ve 35 DBS 12 plakalı aracın sürücüsü Mehmet Yavaş ve arkadaşı Orhan Olukcu’nun İzmir’den Çivril’e mal satmak için geldikleri ve pazardan sonra İzmir’e dönmek için yola çıktıkları belirtildi.