Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen cumartesi günü Denizli’yi ziyareti ile şehrin yine tarihi günlerinden birini yaşadığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Delikliçınar Meydanı’nda katıldığı törende, Denizli’ye kazandırılan 365 milyon lirası Denizli Büyükşehir Belediyesi olmak üzere toplam 1 milyar liraya yakın yatırımın toplu açılışının gerçekleştirildiğini anlatan Başkan Zolan, "Cumartesi günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez daha Denizli'de ağırlamanın gururunu yaşadık. Daha önce 23. kez resmi ziyaret ile kentimize gelerek bizleri şereflendiren, onurlanırdan liderimiz, bu kez milletin ilk kez seçtiği Cumhurbaşkanı olarak Denizli'ye geldi. Delikliçınar Meydanı’nı dolduran binlerce vatandaşımızla birlikte Cumhurbaşkanımız önderliğinde Denizli'ye kazandırdığımız eserlerin toplu açılışlarını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık" diye konuştu.
Bugüne kadar tüm ziyaretlerde olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her Denizli’ye gelişinin Denizli'nin kazancı olduğunu, birçok hizmet ve yatırımın şehir ile buluştuğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Denizli yine bu ziyaretten artılarla çıktı. Bugüne kadar olduğu gibi Cumhurbaşkanımız bundan sonra da Denizli'ye sahip çıkmaya devam edecek. Bundan hiç kuşkumuz yok" dedi. Toplu açılış töreninin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli Büyükşehir Belediye’sine teşrif ederek kendilerinin onurlandırdığına işaret eden Başkan Zolan, şöyle konuştu: 
"Denizli yine birlik ve beraberlik örneği gösterdi ve meydanı dolduran binlerce vatandaşlarımızla beraber Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı her zaman olduğu gibi en iyi şekilde ağırladık. Denizli'yi büyük bir köyden büyük şehir haline getiren Cumhurbaşkanımızı bağrına basıp kucaklayan tüm Denizlili kardeşlerime çok teşekkür ediyorum."
İlk defa milletin seçmiş olduğu Cumhurbaşkanını ağırlamanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını yineleyen Başkan Zolan, "Büyükşehir olduktan sonra yaklaşık 1 yıldır Denizli'ye hizmet etmeye devam ediyoruz. 30 Mart’ta göreve yeniden geldiğimizde ‘merkezde ne varsa şehrin tamamında o olacak’ dedik. İnşallah Denizli’nin her noktası merkez gibi olacak. Büyükşehir olmanın ardından 365 milyon liralık yatırımın açılını yaptık. İnşallah bu güzellikler artarak devam edecek. Cumhurbaşkanımız önderliğinde hedefe doğru hızlı bir şekilde koşmaya devam edeceğiz."