Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Sevindik Mahallesi'ndeki iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada 2 ay içinde bölgede doğalgaz çalışmalarının başlayacağını söyledi.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan süresince gittiği her mahallede müjdeler vermeye devam ediyor. Katıldığı iftarlar ve teravih namazı sonrası düzenlediği vatandaş buluşmalarında bölgeye ilişkin gerçekleşecek yeni bir hizmeti vatandaşlar ile paylaşan Başkan Zolan, son olarak gittiği Sevindik Mahallesi'nde 2 ay içinde bölgede Doğalgaz çalışmalarının başlayacağı müjdesini verdi. Sevindik Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftara Eşi Berrin Zolan ile birlikte katılan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan burada da yoğun ilgi ile karşılandı. Eşi Berrin Zolan ile birlikte tek tek vatandaşların Ramazan Ayı’nı kutlayan Başkan Zolan, ezan sonrasında yaptığı konuşmada mahalle sakinleri ile bir müjdeyi de paylaştı.
Sevindik Mahallesi'nde bu güne kadar bir çok önemli projeye imza atıklarını dile getiren Başkan Zolan, " Mahallemizin önemli yaşamsal ihtiyaçlarını gidermek için bu güne kadar bir çok projeyi hayata geçirdik. Bu projelerin üzerine yenilerini eklemek için var gücümüzle çalışıyoruz. Mahallemizin cazibesini artıracak Sevindik Vadi Parkımızın yapımına büyük bir hızla devam ediyoruz. Bu parkımız kısa sürede tamamlanacak ve hizmete açılacak. Denizli'nin her yerinden bu parkı görmeye insanlar gelecek. Tamamlandığında oranın keyfini hep birlikte yaşayacağız. Mahallemiz için bir başka güzelliği sizlerle paylaşmak istiyorum. 2 ay içinde doğalgaz yatırımlarına başlıyoruz. Artık sizlerde doğalgazın konforuna kavuşacaksınız. Ancak bir müddet sıkıntı yaşayacaksınız. Toza çamura hazır olun’’dedi.