Denizli’nin farklı noktalarında her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek bölge de yaşayanlarının gözüyle belediye çalışmalarını yerinde inceleyen Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde esnafı ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi.
Gezi esnasında Başkan Zolan’a Başkan Yardımcıları Mustaf Gökoğlan, Mahmud Güngör, Ali Değirmenci ve bazı birim müdürleri de eşlik etti.
Başkan Zolan’a esnafların ve bölgede yaşayanların ilgisi oldukça yoğundu. Gezi esnasında karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden ve girdiği her işyerinde sıcak bir ilgi ile karşılanan Başkan Zolan, vatandaşlara ve esnafa bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu.
Her fırsatta Denizli’nin farklı noktalarına giderek belediye hizmetlerini yerinde incelediğini ve vatandaşların istek ve taleplerini ilk ağızdan dinlediğini belirten Başkan Zolan, “ Sık sık gerçekleştirdiğimiz bu tür ziyaretler ile vatandaşların istek ve önerilerini birinci ağızdan dinleme imkanı buluyorum. Tüm esnafımızı ziyaret edip sorunlarının olup olmadığını soruyorum. Bir eksik varsa bunu orada bizzat görüyoruz. Ekip arkadaşlarımla sorunu belirleyip çözüm yolu buluyoruz. Bu gün Kıbrısşehitleri Caddesi’ndeyiz. Genel olarak vatandaşlarımızın çok fazla bir sıkıntısı olmadığını gözlemledik. İstekler ve talepler var. Onlar belirlendi ve en kısa sürede yerine getirilecek. Bu ziyaretleri çok önemsiyorum. Bizim fark edemediğimiz, göremediğimiz ihtiyaçların belirlenmesini sağlıyor. Ziyaretlerimiz artarak devam edecek. Tüm esnaflarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.