İlk kazması geçtiğimiz ay vurulan projedeki çalışmalar kapsamında asfalt kaldırılarak alt yapı deplase işlemleri yapıldı. Daha sonra gidaj duvarlarının tamamlandığı alanda fore kazık imalatlarına başlandı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapımı devam eden kavşak çalışmasını inceledi. Başkan Zolan’a Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy ve Ali Aydın ile Park ve Bahçeler Diaresi Başkanı Lale Gönüllü, Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni ve Ulaşım Dairesi Başkanı Niyazi Türlü eşlik etti.  Çalışmaları yakından inceleyen Başkan Zolan, çalışanlara kolaylıklar dileyerek bir süre sohbet etti.



Zeybek Köprülü Kavşağı ile Denizli’nin iki büyük mahallesi olan Dokuzkavaklar ve Sevindik’in daha güvenli bir şekilde birbirine bağlanacağını kaydeden Başkan Zolan, “Zeybek Kavşağı şehirlerarası bağlantı yolu noktasında önemli bir yerde bulunuyor. Bu nedenle Üçgen Kavşağında olduğu gibi burada da yoğun bir trafik var. Yapacağımız köprülü kavşak ile sürücülerin ışık bekleme süresi olmayacak. Önemli bir yakıt tasarrufu sağlanacak ve daha önemlisi trafik akışı daha güvenli bir şekilde sürecek” dedi. Denizli’de trafik yoğunluğu yaşanan noktalardaki sorunları çözmek için bir çok çalışma gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Zolan, “Denizlimiz köprülü kavşaklarla güvenli ve seri ulaşımın yanında modern bir görünüme kavuşuyor” diye konuştu.