Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ankara'da alçakça gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle lanetledi. Masum insanları hedef alan vicdansız zihniyetlerden her iki dünyada da hesap sorulacağını ifade eden Başkan zolan, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara ise acil şifalar diledi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ankara Kızılay'da gerçekleştirilen menfur saldırı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Haince düzenlenen saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyen Başkan Zolan, Türkiye’nin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Geçmişte olduğu gibi bugün de Türkiye bölüp parçalamak isteyen alçakça oyunların sürdüğünü vurgulayan Başkan Zolan, "Milletimizi bölüp parçalamak isteyen alçaklar şunu asla unutmasınlar: Bu millet Çanakkale'de, Kurutuluş Savaşı'nda sırt sırta vererek, bir karış toprağına düşman postalı bastırtmamak için binlerce şehit vermiş, hiç bir güç Türk milletinin bu onurlu ve şerefli duruşundan vazgeçirememiştir" dedi.

Masum insanları hedef alan vicdansız zihniyetlerden her iki dünyada da hesap sorulacağını ifade eden Başkan Zolan, insanlıktan nasibini almamış terör maşalarıyla en sert şekilde mücadeleye devam edileceğini, bundan kimsenin kuşku duymaması gerektiğini kaydederek, "Menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun” açıklaması yaptı.