Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, milli birlik ve beraberliğin yanı sıra vatandaşların can ve malını koruyan Türk Polis Teşkilatı'nın kutsal bir görev ifa ettiğini söyledi.

171 yıldır Türk milletinin can ve malını korumak için gece gündüz çalışan ve bu uğurda canlarını feda eden Türk Polis Teşkilatı'nın devletin en köklü kurumları arasında yer aldığını kaydeden Başkan Zolan, şöyle konuştu:
"Türk Polis Teşkilatımız, milletimizin huzur ve asayişini sağlaması kadar milli birlik ve beraberliğimizin vazgeçilmez bir unsurudur. Gösterdiği olağanüstü gayretlerle milletimizin gönlünde taht kurmanın haklı gururunu yaşayan polis teşkilatımız can ve mal güvenliğini korumanın yanı sıra ülkemize karşı oluşabilecek tehditleri de bertaraf etmektedir."


Türk Polis Teşkilatı'nın toplumun huzur ve emniyet bekçisi olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Türk Polis Teşkilatı bünyesinde azimle ve fedakarca görev yapan tüm polislerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, kutsal vazifeleri uğruna şahadet şerbeti içen şehit polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ve ailelerine ise uzun ömürler diliyorum” dedi.