Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TSK içerisinde yapılanan FETÖ/PDY yanlılarının, 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe kalkışmasına karşı demokrasi nöbeti tutan Çameli halkıyla bir araya geldi. 17 gündür devam eden demokrasi nöbetine; Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yanı sıra Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak,  Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ve çok sayıda vatandaş katıldı. Milli iradeye sahip çıkan Çameli halkına teşekkür eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Artık 17’nci gündeyiz. Sabırla bu meydanlarda sabaha kadar beklediniz. Demokrasiye, milli iradeye, ülkenize, vatanınıza, bayrağınıza ve ezanınıza sahip çıktınız. Ne mutlu size, ne mutlu Çamelililere” dedi.

MİLLET OYUNU BOZDU

Bugüne kadar ülkeye hizmet etmek için gece gündüz koşturduklarını dile getiren Başkan Zolan, “Derdimiz bir fazla yatırım yapabilmek bir fazla derde derman olabilmekti. Ama bazılarının amacı farklı. Bu hainler milletin parasıyla aldığı silahları millete karşı kulandırlar, Meclisimizi bombaladılar. Türkiye böyle bir ihanet görmedi. Bunların hiçbir kuralı, ilkesi, şerefi yok. Başkalarının maşası olmuşlar. Devletine ve milletine ihanet içindeler. Büyüklerimiz şöyle demiş ‘Her şeyi affedebilirsiniz ama vatanına ihanet edeni asla affetmeyin.’ Millet bunların oyununu bozdu” diye konuştu.

MAŞAYI TUTAN ELLERİ SÖKÜP ATACAĞIZ

FETÖ/PDY teröristlerinin dış güçlerin maşası olduğunu belirten Başkan Zolan, “Bu maşayı tutan uluslararası güçler var. Allah’ın izniyle o maşa elden düştü. Bundan sonra yapmamız gereken o maşayı tutan elleri kökünden söküp atmaktır. O günler yakındır. Bizim bir olmamız gerekiyor. Farklılıklarımız olacak ancak bizim olmazsa olmaz ortak değerlerimiz olan niteliklerimiz var. Hangi görüşte olursak olalım bunlara kayıtsız şartsız sahip çıkmamız gerekiyor. Bunlar bayraktır, ezandır, vatandır, demokrasi ve egemenliğimizdir” dedi.

KAHRAMAN SİZLERSİNİZ

Başkan Zolan sözlerine şöyle son verdi: “Bu işin kahramanı 79 milyon vatandaşımız, sizlersiniz. Bir de sessiz kahramanlarımız olan şehitlerimiz var. Bu millet şehitleriyle gazileriyle en üst düzeyde görevini yapmış, kahramanlık destanı yazmıştır. Artık her 15 Temmuz’da Denizli merkez ve ilçelerde bir araya gelerek vatan ve demokrasi yolunda can veren şehitlerimizi anacağız.”

BAŞKAN ZOLAN, DELİKLİÇINAR’DA SABAHLADI 

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli’deki demokrasi nöbetinin ardından Delikliçınar Meydanı’na gitti. Denizli halkını, demokrasi nöbetinin 17’nci gününde de yalnız bırakmayan Başkan Zolan, sabahın ilk ışıklarına kadar vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tuttu.