Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Sümer Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Mahallelerde gerçekleştirdiği sohbet toplantılarında vatandaşların taleplerini, önerilerini ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Zolan, gittiği her yerde olduğu gibi burada da vatandaşlarca yoğun sevgi gösteriyle karşılaştı. Başkan Yardımcıları, daire müdürlerinin yanı sıra Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak’ında katıldığı toplantıda konuşmasına mahalle halkının Ramazanını kutlayarak başlayan Başkan Zolan, “ Belediye olarak tüm birimlerimizle buradayız. Denizli Milletvekilimiz Nurcan Dalbudak’ında katıldığı bu toplantıda sizlerin taleplerini dinlemeye geldik. Sizin için önemli olan, bizim fark edemediğimiz konuların tespitini yaparak yerinde çözümler üretiyoruz. Bu sebeple bu toplantıları çok önemsiyorum” dedi.

Mahalle sakinlerinin taleplerini aktardığı toplantıda bir vatandaşın tabakhanelerin bulunduğu bölgenin geleceğine ilişkin sorduğu soruya Başkan Zolan şöyle cevap verdi. “ Tabakhanelerin yeni kurulan Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ne taşınması için önemli adımlar atıldı. Güney Ege Kalkınma Ajansı GEKA’nın sağladığı destekle orada inşaatlar hızlandı. Herhangi bir sorun olmazsa 4-5 gibi kısa bir süre sonra bu bölgeden taşınacaklar. Ondan sonra burada önemli bir değişim yaşanacak. Orada korunması gereken özel yapılar var. Orayla ilgili, o yapılarla ilgili yeni planlamalar yapıyoruz. O bölgeyi bir turizm bölgesi haline getireceğiz. Uzun yıllardan beri yapılan çalışmalarda önemli bir noktaya geldik. Biraz daha sabretmenizi istiyoruz. Orada önemli değişimler olacak. Orası turizm bölgesi olacak ve turizm mahallenize canlılık katacak. Burada restoranlar, hediyelik eşya gibi turizm amaçlı işletmeler açılacak ve sanatsal faaliyetlerin icra edildiği bir nokta haline getirilecek.”


Denizli Milletvekilimiz Nurcan Dalbudak ise yaptığı konuşmada Sümer Mahallesi’nin gelecekte bambaşka bir görünüme kavuşacağını belirtti. Dalbudak, “ Denizli Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın daveti üzerine gerçekleştirilen mahalle toplantılarına elimizden geldiğince katılmaya çalışıyorum. Burada sizlerle birlikte olmamı sağlayan başkanımıza teşekkür ediyorum. Hemen yanı başınızda belediyemizce yapımı devam eden yeni otobüs terminali tamamlandığında mahalleniz Denizli’nin en güzel ve en özel bölgesi olacak. Bu gün sorun olarak gördüğünüz olumsuzluklar zaten ortadan kalkacak. Bu sebeple kendinizi şanslı hissetmelisiniz. Bu gün burada bizlerle olan herkese teşekkür ediyor, Ramazanınızı kutluyorum” dedi.